LJUSA TONER

Den här korgen är så fin och framförallt praktiskt, där lägger vi all vår tvätt. Så skönt att enkelt kunna slänga i den där fast att den inte syns. Ni hittar den HÄR

Gardiner – Ellos / Vaser – Ellos

NI hittar även liknande gardiner här & här, såg även att Jotex fått in massor fina sammetsgardiner till väldigt bra pris HÄR

Hallå där, idag har jag hållit på och fixat hemma i sovrummet, bäddat nytt, inrett och bytt gardiner. Äntligen har de ljusa gardinerna kommit som jag beställt. Eftersom Stockholm bjuder på fantastiskt ljus och en sol som skiner, så knäppte jag några enkla bilder med mobilen bara. Tycker det blev himla bra med nya gardinerna och så himla skönt att få det ljusare i sovrummet, nu väntar jag bara på ett bäddset i linne och överkast sen är vi nästan hemma. Ska ta och sätta upp lite tavlor också. Dom här mobilbilderna gör det ju inte riktigt rättvist men tänker att dom är bättre än inga, right? Vad tycker ni? Gillar ni dom här gardinerna och den mer ljusa looken i sovrummet? Älskar att höra vad ni tycker!

28

6 reaktioner på “LJUSA TONER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.