20% PÅ HELA NLY BRANDS

Inlägget är I Samarbete med Nelly.com

UPPGE REBFRE20 FÖR ATT FÅ 20% PÅ ALLT HOS NLY BRANDS

BLUS här

Jumpsuit HÄR, älskar denna! SÅ galet skön och snygg!

Mina älskade Chunky Sneakers hittar ni HÄR

Leopardkjol – HÄR

Blus – HÄR

Hej mina bästa! Hur mår ni? Hoppas ni har en riktigt härlig  & mysig söndag :)) Jag har en riktigt bra söndagsnyhet till er. Det är nämligen så att jag fixat en kod till er. Med koden REBFRE20 Så får ni 20% på hela NLY TREND sortimentet och alla andra NLY BRANDS. Hur fett? Så behöver du en ny topp, nya byxor, ny jacka eller något annat snyggt som spanat in så får du nu 20%. Koden gäller bara till inatt. SÅ passa på att shoppa loss, happy shopping babes!

 

6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.