HEY FROM GDANSK 👋🏼

Då var vi framme i underbara Gdansk, känns så himla bra att vara här igen. Gud vad jag älskar denna stad. Så himla himla mysigt och fint här. Den här gången så har vi vädret på vår sida med. Det är sol & 20 grader, perfekt ju! Har även hört väldigt bra om Gdynia, så dit tänkte vi åka till imorgon :)) Eftersom det aldrig blev av förra året. Jag & mamma är precis incheckade på hotellet, så skönt att vi äntligen fick tillgång efter ett par timmars väntan. Men medans vi väntad så har vi hunnit med äta lunch, fika, strosat, , tagit en drink & inhandlat lite härligt till rummet. Vi bor i gamla stan i en superfin & modern lya. Ni ska få se snart :)) helt galet fint!

9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.