GOODNIGT FROM THE APARTMENT!

SÄhÀr ser lyan ut som jag & mamma bor i under vÄra dagar i Gdansk, Polen. SÄ jÀkla fint! Blev helt chockad över hur frÀscht och fint det Àr. Det bÀsta av allt Àr ÀndÄ de fina svarta fönstrena som gÄr frÄn golv till tak. Dom ska ni fÄ se imorgon :)) TÀnkte ta lite fina bilder imorgon, tror det ska bli sol imorgon ocksÄ. SÄ himla hÀrligt. Eftersom jag & mammsen bara sovit 3 timmar inatt sÄ Àr det dags att krypa ner i den hÀr sköna hotellsÀngen. Sov gott favoriter. Vi hörs imorgon, dÄ blir det med update frÄn vÄr weekend-trip. Imorgon stÄr Gdynia & Sopot pÄ schemat. Puss pÄ er!

Det Àr föresten sÄ mÄnga som frÄgar mig om boendet. Det heter Sweet Suites och Àr ett lÀgenhetshotell.

14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.