LEAVES ARE FALLING AND AUTUMN IS CALLING

Kjol – Chiquelle / Tröja – Chiquelle / Jacket – Gina Tricot / Skor – Nelly / Solisar – Komono / (adlinks)

 

Nu är hösten i luften hörrni och jag tycker det är himla härligt. Det är något speciellt med hösten, den är så mysig på något vis. För mig är höst mysiga stickade tröjor, vackra färger, te, varm choklad, boots, gossiga jackor, sol och en massor mys. Påtal om gossiga jackor, hur gossig är inte denna? Perfekt jacka att ha innan det blir sådär jättekallt. Dom här bilderna knäppte jag av med Emma igår, tog en jobblunch med henne igår. På kvällen åkte jag hen till Tovis och hade myskväll hemma hos henne på söder. Vi har typ inte setts på hela sommaren så det var så mysigt att catcha upp. Nu ska jag åka in till stan & catcha upp med Klaris. Vi ska käka lunch på ett nytt ställe som ligger vid hennes jobb :)) Det är sol och jag är så jävla glad! Ha en magisk torsdag så hörs vi lite senare finisar!

5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.