UNNA SIG LITE SPA

Bikini – Montce Swim

Hej fina och bästa ni! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra och har en härlig tisdag. Jag sitter just nu i köket och bloggar, precis ätit frukost och lyssnar på Mia Skäringers podd, min favvis. Eller en utav min favoriter! Jag vet ju att jag har lovat er att bjussa på några hemligheter, jag hatar ju att behöva hålla inne sånt för er. Vill ju bara att ni ska få veta och hänga med, men snart så. Antingen i slutet av denna vecka annars nästa vecka så kommer jag garanterat kunna berätta hihi. Här är lite bilder från i fredags. Min & Emmis sista dag spenderade vi på hotellet’s SPA. Hur härligt? Man ska allt unna sig och ta hand om kroppen oftare. Det var så fint på SPA-avdelningen och det allra bästa var ju att vi hade hela för oss själv. Så lyxigt!! Vi passade på att ta lite bilder också… Såklart (; haha. Vi tog mer bilder än bada om man säger så haha.

Annars då? Hur ser mina planer ut idag? Jo idag ska jag strax åka in till stan, hämta ut ett paket, möta upp Amanda och fota content till bloggen & Instagram. Kanske äta lunch i stan? Annars äter jag hemma sen, får se. Sen ska jag hem, packa väskan för ska nämligen resa iväg i helgen med mammsi. På eftermiddagen ska jag träffa Emma, då ska vi hänga och jobba lite. Vi tänkte även sätta oss och klippa ihop vår vlogg från Helsingfors. Så går allt som det ska, så kommer den upp ikväll på min Youtube. Nu måste jag fixa håret, tjingeling!

13

2 reaktioner på “UNNA SIG LITE SPA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.