NY STIL I HEMMET

I’m back! Jag är tillbaka, tillbaka hemma i Stockholm och i lyan efter nästan 5 veckors resande. Jag har knappt sett vår lägenhet sedan dess, varit där 1 gång och packat om. Helt galet! Under dessa fem veckor så har jag hunnit med så himla mycket härligt. Tänkte dra allt i ett och samma inlägg och summera dom bästa veckorna. Det känns så bra att vara tillbaka i Stockholm och framförallt att komma hem till vår mysiga lägenhet. Ska bli väldigt skönt att sova i sin egna nybäddade säng. Fasen så underbart! Påtal om hem och lägenhet så är jag så sugen på att sätta tänderna i den, styla om den litegrann. Jag vill göra om och plocka in mer gammalt/trä & natur. Det kommer passa så bra med vår svärta. Älskar stilen här ovan och är så pepp på inredning nu. Har gått och blivit kär i rotting/bambu, fyndade faktikst ett tidningsställ  på S:t Erikshjälpen i just bambu. Så fint! Ni ska få se :))

9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.