ATT BRUNCHA UNDER ETT ÄPPELTRÄD

Hej favoriter! Såhär skulle jag vilja spendera mina söndagar jämt, fan vad jag älskar att vara ute i trädgården/landet eller på någon uteplats. Det är  livet! Vakna upp, göra ordning frukost och gå ut och sätta sig under ett äppelträd, så himla mysigt. Dom här bilderna är tagna hemma hos Henkes familj i Åby. Älskar att vara där, får sånt lugn i kroppen av att vara där. Deras hus är också så mysigt, det är liksom en blandning av gammalt och lite mer modernt. Dessutom så har dom flera ställen att hänga på, man kan kanske sitta och fika på typ 5 ställen haha. Hur underbart? Den här sommaren har jag verkligen insett hur mycket jag älskar landet-livet. Det har nog mycket med att göra att jag är en sådan storstads-människa annars och lever så mycket i storstadspulsen. Därför är det så jäkla gött med lite annan miljö för ett tag. Så man är redo för pulsen igen (; vilket jag också älskar!

5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.