VACAY SNAPS

 

Hej mina älsklingar! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra!? Jag mår bra, har haft så mysiga dagar i Norrköping. Här kommer lite blandade bilder från mina semesterveckor. Både från Kroatien, Montenegro, Finland & Sverige. Jag vet ju att ni vill ha tips och guider så ska sätta mig med det och ge er mina absolut bästa tips i Dubrovnik & i Montenegro. Jag är bara så glad just nu, så himla lycklig för allt jag får göra och uppleva. Igår så hängde jag & Henke med Jessica, Petter & Harry. Det var så himla mysigt, älskar att hänga med dom. Dom är precis lika knäppa & sjuka som vi är haha. Vi spelade minigolf, åt falafel på ett nytt ställe i stan, strosade på augustifestivalen och Henke köpte munkar i vanlig ordning haha. Har ett gäng bilder från dagarna här som jag ska visa er tänkte jag :))

12

2 reaktioner på “VACAY SNAPS”

  • Anna skriver:

    Åh sån härlig sommar du haft 😍 Otroligt fina bilder!! Använder du något speciellt filter på bilderna?:)

  • Ida skriver:

    Alltså wow dina bilder alltså! Känns väldigt ”Slim Aarons” och jag älskar det! Satt och tänkte guuud den här bilden måste hon ju förstora om typ varenda bild 😃🙌🏻. Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.