LILLA HAWAII

Tack Strandbaden för den här gången 🌴🍍✨ Det har varit helt amazing att besöka er. Det kommer definitivt inte bli min sista gång. Vilket paradis! Jag hoppas vi ses snart igen. Just nu är jag hemma i Norrköping, Henke släppte av mig här efter Falkenberg. Dom flesta utav mina vänner är tillbaka på jobbet efter semestern, lika så min käre pojkvän. Därför kände jag att jag lika gärna kunde stanna i Norrpis. Så just nu bor jag hemma hos brorsan och kommer nog stanna här resten av veckan. Han har semester nu, så tänkte passa på att hänga lite med honom. Jag har jobbat så mycket på min ”semester” så tänkte ta lite riktiga semesterdagar i Norrköping, har lättare att koppla av och koppla bort här. Blir väl så när man är längre ifrån allt. Sen är det ju lättare att ta sig till grejer här.

Så imorgon ska vi låna mammas bil och åka ut till en badplats i Söderköping som kallas lilla Hawaii. Det är som en liten lagun, ska bli himla mysigt. Jag har t.om köpt med en korsordtidning, haha vad hände där? Men tänker att det är lite härlig hjärngympa för mig. Ska nog hinna med ett sommarprat också om jag känner för det. Nej nu måste jag sova här, vi ska ju redan åka om ett par timmar. Hopplös är jag. Puss på er!

13

1 reaktion på “LILLA HAWAII”

  • Helen skriver:

    Lilla Hawaii är min syrras svärfars sjö. 😊 De lägger bla kräftburar där som jag varit med å fiskat upp för några år sedan. De har stängt av vägen för bil upp till sjön då de har haft problem med att för många parkerar där. Så ett litet tips är att hitta annan parkering. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.