HARMONISKT

Låt oss ta en minut och prata om vårt rum på Strandbaden? Hur fint!!! Så himla mysigt rum verkligen, precis framför havet. Inte ens bilderna gör sig rättvisa,man måste faktiskt uppleva platsen och stället själv på plats. Det bästa var att ha havet som utsikt. Både när man somnar & när man vaknar :)) Jag älskade att somna till vågornas kluckande, mer harmoniskt blir det inte. På sistone har jag insett hur mycket jag uppskattar just havet, kusten & landställen. Det är fan livet! Det gör något med hela mig, blir så lycklig av det. Föresten hur fint badrum? En dröm att ha ett badrum helt i grön marmor och mässingdetaljer. Ska ni någon bo här, så ta ett rum som ligger högre upp och som har denn utsikt. Wow! Stilen och inredningen är helt i min stil :)) Jag & Henke blev sugna på att själva ha en såndär himmel-säng hemma. Det vore något ju, fast kanske med lite mer industriell touch.

7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.