POSTCARDS FROM FINLAND

om ni undrar varför det är lite glest mellan blogginläggen så är det för att jag försöker njuta fullt ut här med Henke, Henkes familj o släkt. Den här sommaren och semestern har jag verkligen stannat upp och njutit, lagt ifrån mig telefonen och bara varit. Lyssnat på sommarprat, slappat i hammocken, ätit chips på altanen, spelat yatzi, varit på stranden och ritat i min mindfulness-bok. Jag har andats in och försökt vara här och NU. Det är såklart ibland svårt då jag gärna vill dokumentera det mesta 🙂 men jag har blivit så himla mycket bättre och jag tänker verkligen på det. Sen ska ju tilläggas att jag älskar att fota och skapa minnen även digitalt.

Dagarna går i full rulle här. Idag åkte Joel & Emma hem för att jobba sista dagarna den här veckan. Så nu är det bara jag, Henke, Tappe, Kicki & Johannes kvar. Vi ska vara här till fredag 🙂 Så vi har ännu mer tid av att bara njuta av det finska lugnet. Jag älskar verkligen det här stället, galen myskänsla. Det är sånna kontraster mot hemma och övriga semester-ställen. Det här är sommar på riktigt!

17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.