MUSTARD YELLOW

Jag är så glad för att jag fått min inspiration tillbaka, sen jag kom till Finland så har jag verkligen gått loss med kameran och verkligen känt att det är så roligt. Har innan tappat lite suget på att fota med min stora kamera, har mestadels fotat med mobilen men nu känner jag att motivationen och inspiration är tillbaka för att gå loss igen, åh jag är så peppad på dela med mig av massor utav härliga inspirerande bilder. Stay tuned för en jäkla massa bilder. Känner även att min klädinspiration är back on track. Totalälskar denna klänning från som är ifrån Pull & Bear. Har fått massor frågor om den :))

23

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.