SUMMER NIGHTS IN KALAJOKI

 

Hallå där gänget! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra :)) Vi bor så himla mysigt här i Kalajoki, vi har som sagt hyrt ett stort hus som ligger ganska nära havet. En stor tvåplans-villa med både stor altan och flera balkonger 🙂 Riktigt härligt. Både igår och idag så har vi ätiti hemma, jag älskar verkligen det. Visst att det är nice att äta på restaurang men gillar så mycket mer att tillaga en härlig middag hemma, det känns så mycket mer personligt. Dessutom så hittade vi en litet hörn på altanen som fortfarande har sol på kvällen. Idag blev det Pasta Carbonara, Emmas specialité. Det är så mycket sommar här för mig, har verkligen fått riktiga sommarkänslor. Jag älskar att vara på landet, glida omkring i myskläder, grilla, dricka vin, spela yatzi, hänga i hammocken och andas frisk luft. Det är fan livet! Det påminner lite om Dalsland/Bengtsfors här tycker jag, det är väl därför jag gillar det extra mycket. Skadar ju inte heller att vi prickat in en riktig höjdarvecka när det gäller vädret (; Så gött!

11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.