ATT FÅ SPENDERA VECKAN HÄR TILLSAMMANS MED DIG <3 ✨

Kalajoki, vilket ställe, vilken plats och vilket paradis. Wow är det rätta ordet. Det gör sig inte ens rättvist på bild, det är så galet vackert här. Naturen är så himla fin, det är så lugnt och så stillsamt. Den här idyllen får t.om mig lugn, vilket inte är det lättaste. Jag känner ett lugn som jag aldrig upplevt innan. Tystnaden och naturen gör mig trygg. Nu förstår jag äntligen vad Henke och hans familj pratat om, dom åkte ju alltid hit på somrarna när dom var små. Det här stället måste verkligen upplevas på plats. Efter middag på verandan så avslutade kvällen precis här, framför havet och solnedgången. Så fina solnedgångar här, eftersom vi är så norr så går ju solen knappt ner innan den går upp igen. Helt underbart, älskar att det är så ljust. Tänk om vi alltid kunde ha det såhär. Han där uppe är den bästa människan jag vet! Tänk att vi ska vara här i en hel vecka :)) kan inte tänka mig ett bättre ställe att starta semestern på <3

8

1 reaktion på “ATT FÅ SPENDERA VECKAN HÄR TILLSAMMANS MED DIG <3 ✨”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.