SOMMARLVÄLLAR ÄR DOM BÄSTA KVÄLLARNA

Vet ni vad jag gjorde idag? Jo idag gjorde jag något roligt bra. Efter ha lunchat inne i stan med Klaris, så åkte jag hem. Jobbade en stund och sen la jag allt åt sidan och bestämde mig för att inte gå på det eventet jag tänkte, utan att jag istället ställde in både jobb & event för dagen. Packade ihop badväskan och åkte och badade med Henke. Utan att ha mobilen med eller att ta några bilder alls. Jag bara njöt och dokumenterade för en gång skull inte det jag gjorde. Jag är så glad och stolt över mig själv att jag bara kunde koppla bort idag och lyssna på vad kroppen och hjärnan ville. Jag & Henke hade så mysigt och det kändes så himla bra att bara signa ut för ett par timmar. Vi åkte till Kananbadet, vi låg mest och myste på filten. Men tog även några dopp, jag somnade t.om på Henkes bröst i solen. Bästa jag vet! Jag är ju så svårt att komma till ro och varva ner, men hos han blir jag lugn. Så efter en nap åkte vi hem och lagade tacos. Bilderna är från igår, när segerdoppet togs (; Hur fint är det inte? Härliga underbara Stockholm!

13

3 reaktioner på “SOMMARLVÄLLAR ÄR DOM BÄSTA KVÄLLARNA”

  • Helen skriver:

    Gud vad mysigt det lät! Vad skönt med ordentlig avkoppling! Jag lämnar telefonen ofta hemma, det är jätteskönt. Förstår att det är svårare för dej som jobbar som influencer. Det gäller väl att försöka ha arbetstider och fritid. Skilja på dem två. ❤

    När vi ska resa till Sardinien i Augusti så har jag som plan att mobilen kommer få vila massor. Och bilder kommer vi förhoppningsvis lägga ut efter resan och inte under pågående resa. Jag vill inte jaga likes och sånt på semestern utan bara ha ett ”clear mind” och njuta av att vi äntligen är på vår drömresa och det resemål vi suktat efter i flera år. Så jag vill verkligen vara närvarande och ta in allt på riktigt. Och såklart ha rikligt med partid och bara njuta av varandra. Vi kommer bo på ett hotell med privat strand. Ska bli så härligt!

  • Moa skriver:

    SÅ himla mysigt. Älskar sommarkvällar när dem bjuds på sådant! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *