MORNING RAYS

Godmorgon min finisar! Eller nu är det ju inte morgon längre haha? Men när jag gick upp så var det morgon kan jag säga. Klockan ringde 06.30 imorse och då gick jag upp efter en bajs natt. Usch vilken jobbig natt jag haft, kunde verkligen inte somna. Fick dessutom en panikångestattack igår och så var jag själv och allt blev bara fel. Kände mig så liten och värdelös. Tankarna drog iväg och ångesten tog över. Men efter gråt, utbrott och försök om att bli lite lugnare så kunde jag somna till sist. Vaknade såklart upp med värdens migrän också, som jag brukar få efter jag har gråtit. Har inte haft det på flera månader och har verkligen mått väldigt bra på sistone. Men nu har det nog med att göra att jag är ganska slutkörd, stressad och i obalans. Kan vara biverkningar på min medicin med som spökar. Men nu känns det iallafall lite bättre, så skönt. Så nu sitter jag här på bussen med alla mina väskor och min nyinköpta kylbag 😂 jag har alltså en kylbag på bussen för ha mina kransar i, haha vem är jag? Men nu hoppas vi på att den ska hålla sig fin. Vad gör man inte för sin krans? haha. När jag kommer fram till Norrköping, ska jag hem till mamma, andas ut och äta något innan jag ska fixa lite grejer inför midsommar.

Det som jag har kvar att göra är:

– Systemet (lär ju inte vara ensam haha)

– Köpa mat till grillningen & frukost

– Packa ner bäddlakan osv.

– Köpa jordgubbar & Kaffe.

– Köpa blommor

– Gå förbi H&M & Bikbok.

– Packa om lite och se till att allt som ska vara med till skärgården är med :))

Sen ska jag njuta av en midsommar i Gryt med mina fina vänner, ska bli helt underbart att bara vara med dom. Vad ska ni göra på midsommar?

18

1 reaktion på “MORNING RAYS”

  • Helen skriver:

    Åh.❤ Jag vet hur det är att uppleva panikångest. Jag önskar ingen det, det är hemskt. Ta hand om dej och lyssna till din inre röst. Hoppas du hittar en balans snart. Stress är en utlösande faktor till panikångest. Även alkohol. Var rädd om dej!
    Trevlig midsommar!
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.