MIDSOMMARKRANS DIREKT TILL DÖRREN 🌸🌼🌻🌺🌾

Klänning – Saboskirt / Blomkrans – Bloomaway / Skor – Nelly /

Alltså WOW vet ni vad som precis hände? Det knackade på dörren och utanför står ett blombukett innehållande två fantastiska kransar. Ja som har varit så stressad och haft lite ångest över att hinna med allt inför midsommar. Eftersom jag är lite i obalans just nu. Det här var ju verkligen det bästa som kunde hända. Tack fina @bloomaway för den fina presenten. Verkligen ett tips om ni inte har tid eller orkar göra egen krans är att beställa en. Älskar den pioner, så himla fin! Verkligen helt perfekt, nu är kruket att få den att hålla till midsommar. Ska göra mitt bästa med att förvara den i plast i kylen. Hoppas hoppas :)) såhär funderar jag föresten att se ut på midsommar. Vad tror ni? Antingen den där vita eller en blommig klänning. Vi får se helt enkelt!

17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.