ERBJUDANDE PÅ MIN KAMERA

Som ni vet så samarbetar jag med Olympus. Jag får som sagt väldigt mycket frågor om vad jag använder för kamera och här har ni svaret. När jag fotar med kamera så fotar jag med denna. Perfekt att ta med sig, då den är så liten och smidig. För er som inte hann & köpa den sist med min rabattko, kommer här en ny chans. Med koden REBFRE20 får ni hela 20% på hela kameran. Samt alla andra deras produkter. Kanske behöver du en ny kamera till semestern? Perfekt att passa på isåfall!

Det allra bästa med denna kamera är ju helt klart att den har Wi-fi vilket är så himla smidigt verkligen. På den här modellen E-pl9 så finns dessutom bluetooth. Så då kan man enkelt få bilderna till mobilen, redigera dom och upp med dom på Instagram & bloggen. Hur smidigt?

Sen älskar jag den vändbara displayen och att det är en bra video-kamera. Jag kör allt rörligt material med denna kamera. Finalförallt för den är så himla att ta med sig! Ett stort plus är ju att den också är så snygg.

Kameran finns i brunt, svart & vitt. Koden REBFRE20 ger er alltså 20% hela helgen. Så kodens sista dag är på söndag.

Ni hittar kameran HÄR

Jag har kört Olympus i flera år och är så nöjd med dom!

14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *