LUNCH EVENT W/ DESENIO

Igår bjöd Desenio in till ett väldigt härligt & somrigt event på Nosh & chow. Man välkomnades av denna fantastiska blomdekoration. Hur fint gjort? Jag älskar ju blommor! I helgen kommer föresten midsommarkrans-guiden upp! Stay tuned (;

Vi var på plats för att fira deras nya kollektion Coast to Coast, den var så himla FIN. Det jag älskar med denna kollektion är att dom har tagit precis varenda bild själva. Vilket gjorde att man bara gillade kollektionen ännu mer.

Dom här var nog bland mina favoriter, hur himla fina är dom inte? Jag som älskar tropiska/summer vibes. Så galet fint redigerade också!

 

 

Var ju bara tvungen att fota våra väskor, dom var ju bara för snygga tillsammans. Bredvid mig hade jag Emelie (34kvadrat) & Jannike (Bisse) mycket trevliga tjejer och det var första gången jag träffade dom. Det var en mycket trevlig lunch :))

Mitt emot mig hade jag pinglan Parvin, vi träffades komiskt nog på förra eventet Desenio hade, så det är där vi ses (; haha. Hon & jag hade dessutom matchat med våra väskor haha. Får massor frågor om den här väskan, ni hittar den HÄR (adlink)

WOW WOW WOW så fina prints. Hur mycket älskar man inte den stora med S? Älskarn! Den skylten har jag faktiskt själv sett live och fotat, har en liknande bild faktiskt som mittenbilden hihi.

Till lunch bjöds det på tonfiskburgare & sötpotatispomme. Jo man tackarrrr! Jäklar vad gott det var. NOM NOM!

Det bjöds på lemonad, så galet gott. SÅ uppfriskande och smarrigt. Älskar när dom har alkoholfritt, blir lite trött på att det alltid ska vara så hetsigt med alkohol. Så härligt när det finns alkoholfritt tycker jag!

Jag hade på mig en byxdress från Mango, brillor från Chimi & Skor från Nelly. Tack snälla Desenio för att jag fick komma och vara med på ert härliga & mysiga event <3

13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.