MATT

Jag är verkligen helt matt, jag känner mig som sagt så disträ, det känns som att hjärnan lever ett eget litet liv. Den går liksom på högvarv samtidigt som den känns tom. Jag tror jag haft lite för mycket på sistone, alldeles för mycket jobb, press, deadlines, höga krav och att jag varit iväg på så mycket grejer. Eller är det är den enda anledningen jag kan komma på varför jag ligger här med lite halvångest & ett huvud som värker. När jag kom hem idag efter ha jobbat massor hela dagen så överraskade ja Henke med pizza-picknick i vardagsrummet. Så mysigt!! Precis vad vi behövde, sen efter det så gick jag en kvällsprommis med min käre granne Johanna & nu ska jag faktiskt försöka sova på riktigt, sov så extremt dåligt inatt och kanske även därför jag varit lite extra disträ idag. Somnade vid 02, vaknade till av solen vid 04 och gick upp 07.30. Haha inte så rimligt! Nej eventbilderna får vänta till imorgon. Puss & gonatt 💕

12

2 reaktioner på “MATT”

 • Anders Lundis skriver:

  Hej, jag har följt dig ett tag nu, i flera år om jag ska vara ärlig. Jag tyckte från början att du var en frisk fläkt med mycket god smak inom gäller fashion och kombinationer. Du har alltid presenterat dina outfits på ett snyggt och smakfullt sätt, men jag måste säga att med åren blir du bara bättre och bättre.
  Stort nöje att följa dig och jag hoppas ditt arbete fortsätter länge till.
  Passar också på att önska härlig sommar.
  Kram Anders

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Vad glad jag blir, vilken fin kommentar! Tack snälla för den kommentaren och roligt att du känner så! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.