HELGEN FRÅN MOBILEN

ONSDAG & TORSDAG:

Nationaldagen & torsdagen spenderades hemma hos Pappa, jag fick en massage av bästa Shari (pappas tjej), jag var så jäkla stel så det var helt sjukt. Nu känns jag mycket mjukare och rörligare. Äntligen! Måste få till det där oftare, sen så hjälpte jag Shari lite med sociala medier och även tog bilder till hennes salong. Efter det så tog jag ett premiärdopp i spa-koppen med pappa, han har precis köpt en sån och är så jäkla nöjd med den haha. Vilket jag förstår! Så skönt var det, perfekt när man vill koppla av lite. På kvällen så hade Shari lagat en god middag som vi åt ute på nya altanen som pappa gjort. Han är så duktig och jag blir alltid lika chockad över hur grym han är. På kvällen kom Henke till Norrpan, vi hängde på altanen och spelade kort & Yatzy haha så kul. På torsdagen åkte vi till Jessica & Harry, hängde ett tag hemma hos dom innan vi åkte till Sörping och åt glass och chillade med dom och hennes bror & lilla Luna. PÅ torsdagskvällen käkade vi tacostårta hemma hos dom och hängde med Stevie.

FREDAG:

I fredags så firade vi vår käre mor med kalas hemma hos henne med mormor, familjen & kusinerna. Hon hade dukat upp världens buffé och bjöd på bubbel & tårta. Hon är alltid så duktig på att fixa och dona. Världens bästa mamma <3 Finns ingen som kan göra mig helt jävla galen och vi kan verkligen få utbrott på varandra men finns inte heller någon som alltid finns där och som är otroligt viktigt och som jag alltid skrattar tills jag gråter med. Jag hade rosa på mig dagen till ära och matchade med blommorna i Åby. Hur fina? Så somrigt och härligt! Kjolen kommer från Just & toppen från H&M

LÖRDAG:

På lördagmorgon vid 6.00 så gick bilarna mot Grebbestad där det väntades bröllop & bröllopsfest. En helt magisk dag fylld av kärlek och lycka. Dagen var så lyckad och den här dagen kommer jag verkligen bära med mig länge. Vi hade också sån tur med vädret, det var verkligen strålande sol och så varmt men ändå inte för varmt. Jag fick även ta lite fan-bilder, hur kul? NI älskade följare/läsare är ju bara för underbara. Bröllopet var som sagt så fint och välgjort. Jag är så galet peppad på att gifta mig nu, åh!! Ska pika Henke lite, mer än vanligt (; höhö.

SÖNDAG:

På söndagen så vaknade vi upp riktigt slitna på Rosenhill, men efter ett tag så vaknande vi till liv och åt frukost på verandan i solen. Himla mysigt måste jag säga! Efter det så packade vi ihop och gick ner till bryggan en sväng, åt glass, myste och bara strosade omkring där bland båtarna och spanade in små butiker. Älskar verkligen Grebbestad, skulle så gärna vilja ha ett sommarhus däromkring. Skulle ju vara dröööm! Runt lunch så var det dags att tacka för oss och åka mot Norrköping, vi stannade till i Borås och åt en golunch på Café Viskan. Sen stof vi still kan jag säga, från Jönköping och framåt. Normalt så tar det ca 4,5 timmar från Grebbestad – Norrköping men igår tog det över 7 timmar pga av vägarbete och olyckor. Så vi var extremt sega när vi kom fram, så trötta att vi bestämde oss för att stanna en natt i Norrköping innan vi åkte till Stockholm. Vi orkade inte åka mer bil, så det var ett bra beslut. Kicki (henkes mamma) hade ordnat mat till oss när vi kom hem och kokat min favoritkräm. Hur go? Sen blev det soffläge & film hela kvällen. Just det innan vi gick & la oss så tog vi ett dopp i deras pool, dom har en stor inomhuspool. Så skönt var det, älskar att bada dagen efter. SÅ gött!

 

Ännu en mycket bra helg med massor utav härligheter <3 Så tacksam för livet och mina fina människor som jag har omkring mig. Glöm inte att stanna upp och njut av varenda minut. Så viktigt att bara vara och njuta av det vi har nu. Det har jag faktiskt blivit bättre på och det är så viktigt att lära sig att göra det. Hoppas ni haft en härlig & bra helg 🙂

5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.