CAFÉ VISKAN

Påvägen hem igår så stannade vi till i urmysiga Borås, åh vad jag gillar den staden. Så himla mysigt överallt. Jag visste redan sedan innan att Café Viskan var ett bra ställe, så lunchstoppet fick bli där. Jag tog en ceasarsallad och Henke burgare. Nom nom! Det satt fint dagen efter, ibland är jag sugen på liksom fettig mat dagen efter och ibland fräsch. Sallad blev verkligen perfekt igår! Jag funderar på att dra ner lite på sockret nu också eller försöka undvika det så gott som det går, jag och ADHD’n mår ju så mycket bättre av det. Har känt mig så himla disträ de senaste dagarna. Så ska faktiskt försöka i den mån det går. Samt börja röra på mera, har ju varit duktig på att gå ut & gå. Så skönt! Älskar att ha det som en morgonrutin. Ska börja springa lite denna vecka tänkte jag!

8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.