MAGISK KVÄLL 🌸🌺💕

På eftermiddag kom jag till Norrpan och då promenerade jag direkt till Grand där jag & Linda skulle sova för natten. Hur mysigt? & Vilken kväll Make up Store & Trädgårn bjöd på ✨ Helt magisk! Klockan 18.00 så kickade kvällen igång på älskade Trädgårn i Norrköping. Vi möttes av färgglada drinkar och en stor balkong fylld av rosa ballonger & vackra blommor. Dom hade gjort det så himla fint. Där satt jag & Linda större delen av kvällen, hängde med dom andra tjejerna, drack bubbel, åt god asiatisk mat och tittade på den fantastiska visningen som Make Up Store höll i. Så fina sminkningar verkligen! Efter visningen så var det party all night long. Jag & Linda dansade tills fötterna värkte. Vi somnade rätt gött på hotellet sen och imorse åt vid den goda hotellfrukosten. Tack för att vi fick komma och tack Linda för bästa sällskapet <3

16

8 reaktioner på “MAGISK KVÄLL 🌸🌺💕”

 • Maria skriver:

  Hej Rebecka! Undrar hur den rosa blazern är i storlek? Den är jättefin på dig!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Hej Maria 😍 Jag har M i den💕🌸🙌🏼

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Åh tack 💕✨ Normal skulle jag säga, kanske lite stor. Så ta den storlek du brukar ha 😌💕 eller beror ju på hur du vill ha den såklart. Tack snälla!

 • Malin skriver:

  Men du, drömmig kväll!!
  Jag undrar om du skulle tänka dig att help a sister out med ett litet i-landsproblem 😉 Har just köpt en liten stuga på landet som jag vill inreda i lite etno/boho stil. Tänker mycket naturfärger, trä, läder, rotting, mönstrade kuddar… du fattar va? Men har så svårt att hitta fina grejer! Kan du tipsa om fina kuddar, mattor, prydnadssaker osv? Antingen här, eller i ett inlägg. Och gärna grejer som är lite schyssta mot plånboken 😊 Kram goa tjej!

 • Erika skriver:

  Så fina bilder! 😃 Jag saknar dina inredningsinlägg, har du slutat med homestylingen? 😊

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Åh tack :)) förstår det! Men det kommer komma mer och fransförallt till hösten. Nej har inte slutat, bara haft annat i fokus 🙂 så mot hösten blir det mer inredning. 💕

 • Inger skriver:

  Hvilken lada eller gård er det bryllupet var i ? Kjempe vakkert !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.