MIN SOMMARHELG I BILDER

Byxdress –HÄR / Solglasögon – HÄR / Skor – HÄR(Adlinks)

Solglasögon – HÄR

FREDAG

Jag fick magiska blommor leverade till dörren, tack Bloomaway för den fina fredagspresenten. Perfekt till helgen ju! I fredags så hade jag & Henke en så mysig dag i Sumpan, vi bara myste loss. Vi startade dagen med en promenad runt båda sjöarna, det är verkligen den bästa starten på dagen. Speciellt när man får ha honom bredvid sig. Efter det så gick vi hem och åt en god frukost, frukosten smakar ju så mycket bättre när man tagit en promenad. Ellerhur? Sen så hängde vi i sumpan, åt lunch på ett nyöppnat ställe, Henke tog pizza och jag pasta. Nom nom! Efter det så traskade vi hemåt, chillade lite innan vi åkte till Mall Of Scandinavia, Henke skulle kolla kostym och jag ville spana in en topp jag hade sett. På kvällen tittade vi på Let’s dance finalen och åt godis. Så mysig fredag verkligen!

(adlink) Solglasögon – HÄR 

Hur gulligt? Visst skulle vi passa att ha en hund? (; hihi

LÖRDAG

På lördagen så fick vi besök av brorsan och mamma från Norrköping, dom skulle hälsa på oss och även se träninsgmatchen mellan Sverige & Danmark på Friends. Så direkt när dom kom in med tåget så åkte vi in och mötte upp dom, vi stannade även och köpte med lite matsäck sen när dom anlänt så mötte vi upp Emma, Leo & Johannes och tog båten över till Fjäderholmarna. Det måste ni göra om ni är i Stockholm i sommar. Så himla mysigt verkligen. Där strosade vi omkring på bryggan, åt glass, jordgubbar, solade och badade. Sen vid 16 tog vi färjan tillbaka. Åh vilken härlig dag det var. SÅ kul att lille Leo också kunde joina. På kvällen drog mamma & brorsan som sagt på matchen och jag & Henke slötittade lite hemma. Sen runt 10 var dom hemma igen och då bara umgicks vi och myste innan det var läggdags.

SÖNDAG

På söndagen så vaknade vi skapligt, åt frukost här hemma i lägenheten. Jag vaknade upp med migrän, hatar när jag gör det. Kämpade på och sedan packade vi väskorna för en dag på stranden. Åkte till vårt favvoställe Kaananbadet och där var vi större delen av dagen. Jag badade 3 ggr tror jag? Haha helt galet. Men det var så skönt i vattnet :)) Sen på eftermiddagen så  var jag tvungen att fota och upp med ett samarbete trots den sjukaste migränen, det är nackdelen med mitt jobb. Det finns alltid jobb och man kan aldrig riktigt bara vara ledig. Efter det så låg jag bara däckad i ett kolsvart rum hela kvällen, mammsen & brorsan åkte in till stan en sväng för att äta glass & shoppa. Men kroppen sa ifrån. Det blev en himla msyig & händelserik helg. Precis vad jag älskar! Har ni haft en härlig helg finisar? Hoppas det!

9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.