DOM HETASTE SOMMARVÄSKORNA

Det här inlägget innehåller annonslänkar

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR  8. HÄR 9. HÄR

En trend som verkar hålla i sig även denna sommar är stråväskor, inget mig emot utan jag älskar dessa väskor. Har faktiskt flera stycken och än känner jag mig inte klar haha. Jag får även väldigt många frågor om var just mina stråväskor är ifrån så jag tänkte att jag sätter ihop ett litet kollage med sommarens hetaste väskor just nu. Stråväskan fungerar ju lika bra på picknicken, under cykelturen, till middagen eller till stranden. Den passar under hela sommaren med andra ord. Jag använder mina nästa varje dag och speciellt när jag är iväg på semester. Hoppas ni uppskattade detta tips, näst på tur är klänningar inför midsommar. Stay tuned!!

10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.