SOMMARENS PLANER

Sommaren är ju redan här haha, den kom redan i Maj i år. Inget mig emot (; Snarare tvärtom, ingen är lyckligare än jag. Men dom ”riktiga” sommar-månaderna eller dom som vi flesta förknippar med sommar, dom har vi framför oss. Jag & Henke har nu satt oss och planerat upp det mesta, eller snarare hela sommaren är fullbokad haha. Inte kanske helt men nästan. Det är bara en massor roliga grejer, som jag ser fram emot så mycket. Så här här kommer

SOMMARENS PLANER ☀

BRÖLLOP I – GREBBESTAD

Jag inleder sommaren med att gå på bröllop i Grebbestad, det är nämligen min halv-moster som gifter sig. Säger halv för det är mammas halvsyrra som gifter sig hehe. Ska bli himla mysigt och perfekt start på sommaren känner jag.

MIDSOMMAR I SKÄRGÅRDEN

Den här midsommar blir lite speciell för ska faktiskt fira den utan Henke, då han sticker till Italien för att gå på konsert & resa med grabbarna. Så jag kommer vara ute i Skärgården som vi brukar med Klara, Linnéa, Jonte, Axel och hela gänget. Ska bli sjukt mysigt och älskar att fira midsommar där. Bättre och somrigare blir det inte.

Som ni vet så har ju jag ett väldigt flexibilitet jobb medans Henke jobbar som vanligt och kör 07-19 Mån-Ons och 07-15 Torsdagar. Så i juli börjar hans semester veckor, han kommer ta 3 veckor i år. Vilket ska bli så jäkla gött. För på senaste har vi haft max 2 veckor ihop för att han bytt jobb och intet hunnit fått ihop mer semester. Men i år har han 6 veckor. Så underbart! Så han tar semester veckorna 28,29 & 30 som alla andra haha.

FINLAND

Vi inleder vår första semestervecka med att åka till Finland, otippat va? (; Jag & Henke har snart varit tillsammans i 8 år och jag har aldrig varit i Finland. Helt galet ju! Men i år blir det av, vi ska till ett ställe som heter Kalajoki, det ser så himla mysigt ut där. Det är väldigt lugnt & harmoniskt där. Så Henkes familj har hyrt ett stort hus som vi ska bo i. Ser verkligen fram emot den här veckan.

KROATIEN & MONTENEGRO

När vi kommer hem från Finland så är vi bara hemma 1 dag tror jag. Sen så åker jag & Henke till Kroatien & Montenegro. Vi tänkte inte åka till Kroatien igen eftersom vi varit där en del. Men vi ville så gärna till Montenegro och det ligger KU på gränsen till Dubrovnik. Så vi flyger dit och är där en vecka innan vi kör Montan. Vi har alltid velat se Dubrovnik, så det här blir verkligen helt perfekt. Just nu är det bara jag & Henke som bokat men får se om några andra hakar på. Ska bli helt underbart!

FÖDELSEDAG

26:e juli så fyller ju jag år och då är vi iväg på resan och kommer fira mig där lite antar jag haha. PING Henke (; sen blir det väl att fira med familjen & vänner i Augusti kanske. Fyller ju bara 28 haha. Tusan så gammal haha.

BRÖLLOP || – NORRKÖPING

Direkt efter resan så blir det att åka till Norrköping & dags dör bröllop nummer 2. Den här gången ska även jag vara fotograf.

VARBERG

Första helgen i Augusti så sticker jag, Henke, Linnéa, Jonte,  Axel & Klara till Varberg. Linnéa kommer ju därifrån och uppvuxen där och det var alldeles för länge sen vi var där nu. Varberg är ju rena sommarparadiset och helt magiskt under sommaren. Så det ska bli så himla mysigt att åka dit. Kan inte tänka mig ett bättre sällskap heller. Åh vad jag ser fram emot denna helg!

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Jag tänker mig att jag & brorsan styr något gemensamt firande med familjen & släkten, det är ju bara 4 dagar mellan våra födelsedagar, så vi brukar ta och fira tillsammans. Tänkte att jag kanske även styr något mindre med tjejerna, inte för att jag fyller något speciellt. Men det är ett bra tillfälle att samla ihop alla :)) Det är väl det tråkiga med att fylla på sommaren, att alla är bortresta och i semestermood haha.

SKÅNE/ÖSTERLEN?

När vi var hemma i helgen så pratade även jag, Henke, Jessica & Petter och lille Harry såklart om att åka ner mot Skåne/Österlen. Jag har typ aldrig varit där och vill så gärna åka dit. Det enda som jag har sett i Skåne är liksom Malmö, så det är dags för mig att se mig om lite mer i Sverige, vi har ju så mycket fint här också, speciellt om vädret är på vår sida. Jessica har lite släkt där, så vi kanske lånar deras hus och är ett par dagar. Det vore ju helt underbart!

6

2 reaktioner på “SOMMARENS PLANER”

  • Moa skriver:

    Vilka härliga planer! Österlen är verkligen SÅ vackert.

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Men ellerhur? Ja jag har verkligen hört det 🙂 Så hoppas det blir av. Ser magsikt ut :)) Hoppas du också har härliga planer i sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.