MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Vissa mornar får man ta och lyxa till det lite ellerhur? Så idag fick det bli färska jordgubbar, blåbär, hallon med kall mjölk till frukost. Så himla somrigt och mumsigt. Så gott med jordgubbar, skulle kunna äta hur många som helst. Henkes mamma gör en jordgubbs & rabarber kräm/soppa som är helt magiskt, måste tusan i mig ta recept på den. För den är så galet god :)) Idag måste jag få en hel del jobb gjort, det är så mycket just nu som har deadlines, samarbeten som ska fotas, faktureringar som ska skickas & mailen som svämmar över. Vid lunch ska jag även hämta Leo på hunddagiset och i eftermiddag åker vi hem till Norrköping. Vi ska hem och fira min älskade farfar som fyller 80 år. Sen blir det att träffa familjen, hänga med vänner och sola & bada. Ska ju bli sol & 27 grader i mina kära hemstad. Underbart!!!!

24

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.