MORNING SUN

Byxdress – Vitamin A Swim / Hatt – H&M / Väska – Vintage / Solglasögon – Nelly / Skor – Din Sko

godmorgon världens finaste människor! Hoppas ni haft en härlig morgon? Såhär såg jag ut igår, gled omkring i världens skönaste byxdress i linne. Älskar att klä mig bekvämt. Kan vi ta en minut och ägna åt denna hatt? Hur underbar? Nej jag hittade ingen större (; haha. Den är stor som ett stort parasoll, inget man kanske glider omkring med på stan men blir himla fin på bild. Perfekt om man även vill skydda sig från solen på stranden. Ni smörjer väl in er dessa varma och soliga dagar? Så viktigt <3 Nu ska jag beta av lite datorjobb här innan jag ska iväg på äventyr med @angelickpicture 💕Vi ska till Rosenhill och fota, fika & mysa. Kameran är såklart med!

9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.