MIN SOMMARHELG I BILDER

FREDAG

Jag inledde min fredag med ett midsommarevent i Rosendals Trädgård tillsammans med Josefin & nagelmärket Essie. Jag har massor härliga bilder därifrån så tänkte ta och visa alla bilder i ett samlat inlägg och berätta mer om den lunchen då. Efter eventet, vi var ändå där ett par timmar. Så åkte jag hem och fortsatte jobbade, mail, fotade och publicerade samarbete. På kvällen åkte jag & Henke hem till Klaris, till deras mysiga lägenhet på Kungsholmen. Vi gick och inhandlade för kvällens middag på ballen som Carbonara. Galet gott! Sen satt vi på balkongen tills det började bli lite kyligt och då gick vi in och åt godis och tittade på Let’s Dance, vi hejade på Margaux men tyvärr fick hon lämna. Så synd! Visst har Klara & Axel en mysig lägenhet?

LÖRDAG

Lördagen spenderades på stenbrott tillsammans med ett härlig gäng. Aldrig varit där förut, det coola berget och vattnet påminde mig lite om Island. Så coolt ju! Så mysigt med utflykter ju, speciellt när man åker till platser man aldrig varit på. Åh vad jag vill se mer i Sverige. Skulle vilja köra en riktig roadtrip genom Sverige och framförallt se mer av Skåne, har hört så mycket gott om det. Tänk så mycket man inte sett i vårt vackra land. Vi avslutade kvällen på vår innegård med grillning. Grilla är väl ändå lajvet? Fyfan så gott och mysigt det är. och färskpotatis, blir det somrigare än så?

SÖNDAG

Idag har vi som sagt tagit cyklarna till Kaananbadet som ligger ungefär 8 km från oss, det är ett bra bad med brygga, mycket plats och så finns det även ett stort fik där man både kan äta lunch, fika och köpa glass. Man har allt man behöver där, det finns t.om ett hopptorn för den som känner för det haha. Idag hade vi en riktig slappar-dag, vi solade, lyssnade på podd/musik & dokumentär, spelade kort och badade. Efter mycket tjat så fick jag t.om Henke att bada, ni svimmade inte va? för det gjorde nästan jag haha. Sån badkruka är han haha. Men efter lite hets så slängde han sig i.

Ännu en riktigt toppenhelg, känns som att dom senaste veckorna så har vi hittat på så mycket roliga saker, vilket jag verkligen älskar. Mycket tack vare vädret såklart. Ska bli spännande att se om det även håller i sig i sommar och är toppenväder då med. Men tyvärr kan det ju vara så att om sommaren redan kommer i Maj så brukar det inte bli lika varmt under själva sommaren. Men det återstår att se och jag hoppas att jag har fel. Vore helt underbart med en varm och solig sommar. Det behöver vi, ellerhur? Påtal om sommar så tänkte jag dra våra sommarplaner i veckan. Vi har nämligen planerat vår sommar nu så stay tuned för den :))

6

2 reaktioner på “MIN SOMMARHELG I BILDER”

  • Helen skriver:

    År 2006 när min dotter föddes den 22 april, blev det typ sommar 1 vecka efter hon föddes sen var det stekhett hela sommaren fram till september. Så det kan bli en härlig sommar, majvärmem har ingen inverkan på den som jag läste på aftonbladet, vädrer har inget minne. 😊 Åh älskar Rosendahls Trädgård, jag och Fredrik var helt sålda på det, hängde där flera timmar. Som du skrivit tidigare, stockholm är så underbar just nu. När vi var där slogs jag av hur vacker stockholm är i grönskan och värmen. Norrköping känns inte lika fint längre! 😉Jag vill med till Skåne och alla dess fina vita stränder. Vi var ju i helsingborg i sommra , helt underbart med deras långa strandpromenad. Österlen och falsterbo vill jag till nästa gång!

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Haha det verkar ju bli samma detta år 😌 helt galet vilket sommarväder det är just nu. Man är ju i chock haha. Ja Rosendals trädgård är verkligen ett magiskt ställe 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.