TOTALLY IN LOVE

Dress – Nala / Bag – Cult Gaia / Scarf – Gavala / Shoes – Zara /

Somrigare än såhär blir det inte va? Den här klänningen om något är ju så somrig och underbar. Blir inte livet och allt så mycket härligare och roligare när det är sånt här ljuvligt väder? Jag är ju löjligt påverkad av vädret. Någon mer som känner samma? Nu är jag så redo för AW i kvällssolen. Det var jag inte när jag vaknade imorse kan jag säga efter en natt med magont och migrän. Men nu mår jag bättre :)) Hoppas ni också mår bra och njut av solen ikväll hörrni. Sug in dom soltimmarna vi har. Ät middagen ute ikväll eller varför inte ta ett glas på någon uteservering? Eller kanske bara en skön och mysig promenad? Det är dom där små stunderna i livet som verkligen betyder något. Visst? Carpa carpa!!

13

2 reaktioner på “TOTALLY IN LOVE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.