SUMMER PARADISE

Åh vilken mysig dag jag, Angelica & Alexandra och hennes Mollsan hade. Jag åkte ut till hennes sommarparadis tidigt på morgonen. Sen var jag där ute till sent på kvällen. Vi tig igen tid, pratade gamla minnen, myste loss med goaste mollsan som gav mig massor pussar hela tiden haha. Hur go? Vi solade, åt lunch i solen, drack iskall pepsi max och bara njöt. Angie bor verkligen i ett bohemiskt paradis, det står liksom hennes namn på hennes & Toms hus. Hon hade inrett det så fint också. Riktigt mysigt, man ville bara flytta in. På eftermiddagen så fotade vi lite samarbeten och hjälpte varann. Kommer ni ihåg Angelica? Vi hängde ju massor förr, så roligt att ses igen. Goa människa! Idag ska jag möta upp Johanna & Franka i parken och ikväll vankas AW med Emma & ett företag på Nosh & Chow. Så härlig onsdag, älskar att drömvädret fortsätter att leverera! Tänk om det kunde vara såhär varje dag till Augusti?

10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.