ÄLSKAR MITT NYA HÅR!

I inlägget förekommer reklam för Poze Hair.

Hej älsklingar! Hur fint blev inte mitt nya hår? Jag blev så jäkla nöjd som vanligt. Den här gången så färgade vi utväxten, la i slingor, klippte topparna, klippte till luggen och la i en nyansering så att håret blev lite mer kallt och lite mer beige och inte så gult/guldigt. Jag blev så galet nöjd och stylingen blev också så fin. Lockarna är ju underbara, det höll faktiskt också ganska länge. Jag får alltid frågor om mitt hår och var jag går. Jag går fortfarande till Poze Hair och gått dit i över ett år. Den här gången var det grymma Tanja som gjorde mitt hår. Henne rekommenderar jag verkligen. Jag har ju inga extensions men vet ju att många kör med det, så Tanja tipsade mig om att dom nu har 30% på alla deras extensions-behandlingar under hela maj. Perfekt om du vill ha tjockare hår inför sommaren :))

Visst blev mitt hår fint? Eller vad tycker ni om resultatet?

8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.