PINK & WHITE

Kjol – Just Female / Top – Missguided / Jacket – Missguided ( simliar here) / Bag – Rebecca Minkoff / Shoes – Nelly / Sunnies – Nelly

NĂ€r jag & Josefin fotade sist, sĂ„ hittade vi en riktigt bra spot. Hur drömmig location? Tycker det Ă€r lite NYC-vibbar. Ellerhur? Dom hĂ€r bilderna Ă€r tagna pĂ„ Östermalm i Stockholm. Finns sĂ„ himla mĂ„nga fina byggnader dĂ€r, helt galet. SĂ„ vackra, man kan bara strosa runt för att kika. Jag Ă€lskar den hĂ€r looken, den kĂ€nns sĂ„ jag. Lite söt men Ă€ndĂ„ tuff. Har jag sagt att jag gillar rosa? (; haha. Har föresten börjat gilla vĂ€ldigt lĂ„nga och höga kjolar, tycker det Ă€r sĂ„ snyggt och det kĂ€nns lite mer dressat Ă€n med kort kjol. (SĂ„klart haha) men ni fattar vad jag menar. Idag Ă€r det lördag och Stockholm bjussar pĂ„ drömvĂ€der idag med. Jag & Henke ska hitta pĂ„ nĂ„got med Lenny & Jonte. Tror det blir hĂ€ng i nĂ„gon park, sola och bara njuta av vĂ€dret. Eller kanske FjĂ€derholmarna? Det vore nĂ„got. Hoppas ni ocksĂ„ Ă€r ute och njuter av det underbara vĂ€dret.

10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.