C H I M I

Med koden REBFRE15 får ni 15% på alla deras solglasögon.

Modell #006mango hittar ni här

Modell #004Guava hittar ni här

Photo: Malin Göransson

Många utav er har säkert redan sett att jag inledde ett roligt samarbete tillsammans med Chimi igår. Hursomhelst så har jag teamat upp med dom och valt ut mina favoriter. Som ni ve så älskar ju jag solglasögon och man skulle kunna tro att jag samlar på dom. Det jag gillar med deras märke är att dom är så färgglada och perfekta för att matcha olika looks, framförallt nu på sommaren. Så härligt med färgglada brillor på sommaren. Chimieyewear har 6 olika modeller och dom finns i 10 olika färger. Här ovan ser ni som sagt några utav mina favvisar. Modell #006 är ju riktigt het i sommar. Ni hittar alla deras solglasögon HÄR. För att fira sommaren och vårt samarbete så har jag nu tillsammans med Chimi tagit fram en kod till er. Så uppger ni REBFRE15 så får ni 15% på alla deras solisar. Ett par kostar 899:- Så uppger ni koden får ni alltså 15% rabatt. Hur bra? Perfekt om du vill ha ett par nya brillor till sommaren. Chimieyewear har dessutom alltid fri frakt och fria byten världen öve. SÅ grymt :)) Koden gäller i en vecka!

5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.