ICELAND, YOU HAD ME AT HELLO

HÀr kommer ett gÀng till bilder frÄn Island. Jag var totalt dÀr i 5 dagar. Vi hann med sÄ mycket, vi började med en roadtripp till Heydalur för att sedan ta oss till Isafjordour. DÀr spenderade vi tvÄ dagar, besökte vattenfall & andra coola platser. TÀnkte visa alla bilder frÄn vattenfallet i ett separat inlÀgg. Det var sÄ mÀktigt och coolt dÀr. Jag kÀnde ingen pÄ den hÀr resan, sÄ det Àr sÄklart lite speciellt, om jag ska vara Àrlig sÄ var jag lite nervös innan men det gick hurbrasomhelst. Det Àr ocksÄ det som Àr sÄ hÀftigt. Att upptÀcka vÀrlden och lÀra kÀnna nya mÀnniskor. Jag Àlskar det, man utvecklas sÄ mycket och det kÀnns sÄ nyttigt att göra det. KÀnns som man vÀxer vÀldigt mycket av att göra sÄnt. Jag har alltid varit sÄn, som bara kastar mig ut. Vare sig det handlar om resor, jobb, vÀnner eller vad som. Jag tÀnker inte alltid sÄ mycket, utan bara kör. Vilket jag Àr sÄ tacksam för idag att jag gjort genom Ären. Livet Àr för kort för nÄgot annat :)) Nu ska jag sluta svamla hÀr och sova. Vi hörs imorrn finisar!

7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.