ICELAND, YOU HAD ME AT HELLO

Här kommer ett gäng till bilder från Island. Jag var totalt där i 5 dagar. Vi hann med så mycket, vi började med en roadtripp till Heydalur för att sedan ta oss till Isafjordour. Där spenderade vi två dagar, besökte vattenfall & andra coola platser. Tänkte visa alla bilder från vattenfallet i ett separat inlägg. Det var så mäktigt och coolt där. Jag kände ingen på den här resan, så det är såklart lite speciellt, om jag ska vara ärlig så var jag lite nervös innan men det gick hurbrasomhelst. Det är också det som är så häftigt. Att upptäcka världen och lära känna nya människor. Jag älskar det, man utvecklas så mycket och det känns så nyttigt att göra det. Känns som man växer väldigt mycket av att göra sånt. Jag har alltid varit sån, som bara kastar mig ut. Vare sig det handlar om resor, jobb, vänner eller vad som. Jag tänker inte alltid så mycket, utan bara kör. Vilket jag är så tacksam för idag att jag gjort genom åren. Livet är för kort för något annat :)) Nu ska jag sluta svamla här och sova. Vi hörs imorrn finisar!

7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *