M A G I C 🦄

WOW vilken dag! Idag vaknade jag upp på en farm i Heydalur, vi bodde på ett så mysigt boende mitt ute i ingenstans. Det var vi & hästarna. Vid 9 så samlades vi alla för att äta frukost tillsammans, det var en gammal dam som drev stället. Hon var världens gulligaste, hon visste om att jag var algerisk så hon hade fixat glutenfri müsli och sen så hade hon gjort glutenfria pannkakor till bara mig. Hur underbar får man vara? Efter frukosten så väntades det bästa av allt. Nämligen dom här sötnosarna här ovan, vi stod och myste en hel del innan det bar iväg. Jag har aldrig ridit i hela mitt liv, så att göra det första gången på Island på den mest magiska platsen är ju inte helt fel. Jag var lite nervös i början så jag flörtade mig till den snällaste & lugnaste hästen. Hon var så snäll! Sen red vi i vattnet och bland bergen. Wow så coolt! Har även filmat lite som ni sen kommer få se i min vlogg. Nu har vi lämnat Heydalur och befinner oss i Isafjördur, vi har precis checkat in på Isafjördur Hotel och här ska vi bo i 2 nätter. Det är världens utsikt från mitt rum, ska visa er imorgon. Nu ska jag vila lite på rummet innan det är dags för middag med gänget. Puss på er!

11

3 reaktioner på “M A G I C 🦄”

  • Helen skriver:

    Va har du aldrig ridit?! Åh så får du typ drömridningen jag skulle kunna döda för!!! Vilken upplevelse och den första bilden är helt magisk! Gissa om jag är avundsjuk hästtjej som jag är?! 😘 Trevlig fortsatt resa!

  • Matilda skriver:

    Jag red en gång när jag gick i skolan. Den träningsvärken dagen efter ska vi inte prata om 😂 sjukt fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.