ROADTRIPPIN’

Hej världens bästa läsare! Den här dagen har spenderats mestadels i vår minibuss, vi har ganska långt att åka. Då vi ska till Heydalur som ligger lite längre bort. Men med den här utsikten från rutan så skulle jag kunna åka hur långt som helst. Hur fint? Jag älskar verkligen att roadtrippa, det är så himla mysigt. Lyssna på bra musik, upptäcka platser som du aldrig sett. Förut stannade vi till och köpte med oss lite snacks inför bussturen. Man får ju inte roadtrippa utan stopp (; Vi är totalt 7 stycken, jag är den enda från Sverige. Det är inga andra bloggare utan mest journalister & pressfolk i olika åldrar. Tjejerna som tar hand om oss är supergulliga. Det som är bra med att jag är den enda svensken är att jag får träna en hel del på min engelska, vilket inte är en dag försent. Nu ska jag njuta av utsikten här, vi hörs imorgon.

9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.