I HAVEN’T BEEN EVERYWHERE BUT IT’S ON MY LIST

UP AND AWAY ✈️ Nu har jag precis landat i Reykjavik och väntar på gänget som ska möta upp mig här. Lite nervöst men också så galet roligt. Jag kommer vara här på Island till på söndag. Det kommer nog vara ett så ganska späckat schema om dagarna så får se hur mycket jag hinner kika in här. Men jag kommer iallafall fota hur mycket som helst, så räkna med massor utav härliga bilder här sen. Här ligger vi två timmar bakom, så nu är klockan 17.25. Ikväll blir en ganska lugn kväll, vi ska först åka buss mot Westfjords och sen blir det middag med gänget. Vi hörs mer lite senare. Puss på er!

10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.