KÄR I VÅR NYA LOUNGESTOL!

I inlägget förekommer reklam för Cult Furniture

Hej mina bästa! Vi har uppdaterat vardagsrummet litegrann här hemma och här har ni resultatet. Det är alltså denna fantastiska loungestol som fått tagit plats. Hur fin? Jag dör lite över hur fin jag tycker den är. Den passar dessutom helt perfekt här med soffan, bordet och allt. Gillar att den är sådär ljus och hur snyggt är det inte med rotting? Älskart! Loungestolen kommer från en site jag fastnat för på sistone, Cult Furniture, dom har så himla mycket fint. Frågan är om man skulle ha en till? Så man har två stycken bredvid varandra? Tål att tänkas på. Jag är iallafall så nöjd och tycker den är galet snygg. Vad tycker ni? Gillar ni den nya looken på vårt vardagsrum? Föresten hur fina strån som jag faktiskt plockat själv i naturen.

25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.