VECKANS PLANER

Måndag: Många har ju halvdag/klämdag idag, när man är egen så finns ju inte riktigt dom där dagarna. Henke har inte heller halvdag, så han är borta och jobbar hela dagen. Jag ska med försöka få en hel del gjort. Så som svara på mail, fakturera, betala fakturor/räkningar. Samt förbereda ett inredningsjobb. Det är ju valborg idag också, har inga större planer. Tror det blir grillning & mys med vänner bara. Henke ska fira valborg med hans jobbkollegor. Det blir iaf en lugn valborg, ingen galen partykväll haha.

Tisdag: Henke är ju ledig då, så ska nog hänga lite med honom, samt fixa och packa allt inför veckans resa. Jag ska nämligen till …..

Onsdag: ISLAND!! Åh är så glad, har så himla länge velat åka till detta land. Det ser ju helt magiskt ut. Jag är så pepp och imorgon ska jag berätta mer om vad jag ska göra där och vilka jag åker med.

Torsdag: Island, vi kommer mestadels befinna oss på Westfjords under resan om jag förstått det rätt. Ser helt underbart ut. Naturen ser verkligen insane ut. Så räkna med massor feta bilder!

Fredag: Island

Lördag: Island

Söndag: kommer hem från Island, tror att vi landar på morgonen? Resten av söndagen ska jag spendera med min andra halva som jag knappt sett på hela veckan <3 Älskar att bara söndagsmysa med honom!

Det var min vecka det, inte helt fel att ha Island som kontor denna vecka känner jag. Någon utav er som varit där? Berätta gärna isåfall! Vill höra allt!

10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.