VÅRDEPRESSION, FÖRKYLNING & KÄRLEK

Hej mina älsklingar! Söndag, veckans nästbästa dag hihi, efter fredag såklart. Hur mår ni? Hoppas ni mår bra, jag mår faktiskt bättre så det är väldigt skönt. Dock så har jag tyvärr smittat Henke nu istället, så typiskt när man bor ihop ju. Det är svårt att undgå att inte bli smittad. Vi har haft en väldigt lugn och mysig helg, har bara myst och tagit det lugnt. Precis en sån helg jag behövde. Men jag tänkte berätta lite mer om den i ett helt inlägg lite senare idag. Ville mest kika in och säga hej och att jag har så mycket roligt att visa er på bloggen. Framförallt kommer ni tycka det kommer bli extra kul att följa mig nästa vecka, men det får ni veta imorgon hihi. Jag är bara så glad, pepp och tacksam för våren och sommaren vi har framför oss. Känner ni också så? Jag vet att ganska många lider av vårdepression, vilket är väldigt vanligt och inte alls så konstigt men för mig är det faktiskt helt tvärtom. Vinter-månaderna kan vara riktigt tuffa för mig, likaså hösten, men på våren mår jag oftast så mycket bättre psykiskt, har alltid så mycket mer energi och känner mig alltid gladare och piggare. Jag är ju dessutom extremt påverkad av ljuset och det är nog det som är den största anledningen till att jag känner mig lugnare och gladare. Hur är ni? Mår ni oftast bättre på våren eller känns det tungt? Glöm inte att att ni är helt fantastiska, varenda en av er ♡

7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *