VECKANS PLANER V.17

Tisdag: Läkaren klockan 13.00 och vid 15.00 ska jag träffa min arbetsterapeut. Ska dessutom skicka in lite utkast för kommande samarbeten. Eventuellt träffa Klara & Linnéa på kvällen. Beroende på hur jag mår & känner mig.

Onsdag: Publicera ett samarbete på Instagram. Möte med Amanda angående ett roligt & stort jobb. AW + plåtning med Gina Tricot på kvällen. Ska bli så roligt :))

Torsdag: Inga större planer faktiskt. Har pratat med Angelica om att åka och hälsa på henne i hennes underbara hus. Men det beror på hur jag mår, vill inte smitta henne såklart.

Fredag: Inga planer alls faktiskt. Ser fram emot en lugn & skön kväll hemma. Känns som jag har varit iväg och flängt så mycket på sistone och så ska jag dessutom iväg nästa vecka med. Så vore skönt med en lugn fredag & en lugn helg. Ska försöka att inte ha den så planerad.

Lördag: Träffa Linda & Linnéa? Vi har iallafall pratat lite löst om att ses i helgen. Saknar <3

Söndag: Förbereda inför nästa veckas resa, vart jag ska åka och mer om den resan får ni veta lite senare i veckan. Det är ett land jag aldrig varit i och jag är så himla pepp! Ska även förbereda inför ett inrednings-jobb!

12

1 reaktion på “VECKANS PLANER V.17”

  • Anna skriver:

    Såg att du bott på Miramare beach hotel i Rhodos, har du några tips angående hotellet, Rhodos city eller annat? Ska nämligen dit på söndag & bo på samma hotell 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.