SHAKE SHACK

Här kommer ett riktigt hett New York tips, och det är detta magiska burgar-ställe. Shake Shack, ni har säkert hört talats om det innan eller varit där? Om inte så är det ett måste. Deras burgare & pommes är helt galet goda för att inte tala om deras jordgubbsmilkshake, OMG den är insane. Ni måste helt klart dit om ni befinner er i New York. Det finns även i London & Miami vet jag. Helt klart den bästa burgaren jag ätit. Åh vad jag kommer crava detta haha. Idag och igår har jag inte mått något vidare, har åkt på världens förkylning + halsont. Så himla segt, har mer eller mindre spenderat hela dagen i sängen med filmer & serier och ätit isglass till lunch. Hoppas på att må bättre imorgon :)) Veckans planer kommer upp imorgon!

8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.