EPISTROPHY

BRUNCH GOALS or what? Tänkte starta dagens bloggning med ett lite frukost-tips. Detta ställe hade både jag & Emma sparat ner via Instagram. När vi bokade bordet, ja för på detta ställe är man tvungen att boka, det har vi inte alls behövt på dom andra. Så skrev vi t.om att vi ville ha fönsterplats haha. Förstår ni hur vi varit på denna resa? Vissa skulle nog få magkatarr när dom ser oss haha. Som vi hållt på fotat, roddat och kört på. Först med mobilerna sen med kameran haha. Men vad gör man inte för bra bilder haha? Det här stället ligger också i Soho som nästan alla andra grymma frukost-ställen. Det enda som var dåligt var att det glutenfria utbudet inte alls var så stort och servicen vi fick den dagen var inte kanon. Men annars ett mysigt och väldigt härligt ställe! Emma sa att pannkakorna var helt magiska, det var tydligen ricotta pannkakor med citron. Låter ju så smarrigt!

6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.