PINK LADY

Kostym – Gina Tricot / Skor – Din Sko / Väska – Chloé

Älskar den här kostymen, den har så himla fin färg. Gillar att matcha den med rött. Kan inte förstå at det var det fulaste jag visste när jag var liten och idag tycker jag rött och rosa är SÅ fint tillsammans. Tänk hur mycket man kan ändra sig :)) Dom här bilderna är tagna på vår rooftop på vårt hotell. Helt okej vy ((;

17

4 reaktioner på “PINK LADY”

 • emma skriver:

  åh <3 så fin! Hade gärna köpt denna suit! bara det att jag är för lång! byxorna slutar typ på vaden! Inte snyggt!!(på mig)
  Alltid awsome! puss

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Åh fattar, nej så segt! Mitt problem är åt andra hållet 🙁 haha. Är så himla kort, allt är så långt.
   Tack snälla du för den fina kommentaren <3 Puss påre!

 • Mamma Sabine skriver:

  Sååååååå snygg omg den färgen 😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸🌸🎀🎀🎀🎀🎀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.