BROOKLYN BRIDGE

Inlägget innehåller annonslänkar.

Shorts – HÄR / Topp – HÄR / Skor – HÄR / Glasögon – HÄR

Alltså den här dagen på Brooklyn Bridge, helt klart en utav de bästa dagarna på resan. Det var sol, 25 grader och New York var vackrare än någonsin. Först tänkte vi skippa att gå över, för det var så himla trångt, men tillslut bestämde vi oss och tur var ju det. Det var så himla mysigt att bara strosa där och titta ut över den mäktiga utsikten, alltså WOW så fint!!! Vi stannade såklart och tog ”lite” bilder haha. Jag tror ingen fattar hur mycket jag & Emma fotar på denna resa haha. Men det är ju det som är så härligt med våra jobb att vi kan jobba & njuta på samma gång. Efter vi gått över bron, köpte vi oss en varsin lemonad, satte oss i parken och tog ett break i allt dokumenterade och bara njöt av livet, pratade om allt mellan himmel och jord och odlade lite fräknar. Efter ett par timmar på gräset så gick vi bort till Shake Shack och köpte med oss burgare, pommes & milkshake. Så galet gott, kommer sakna den burgarn haha.

12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.