MORNING GLORY

Här pratar vi morgonvy <3 förstår ni hur härligt det är att vakna upp till denna vy varje morgonen? Helt magiskt! Åh jag är så kär i denna stad, den gör något med hela mig. Pirrar i kroppen när jag är här. Jag är så sugen på att bo här under ett tag, iallafall i kanske ett par månader. Det vore ju rena drömmen! Skulle inte vilja bo här forever men ett par månader vore ju helt fantastiskt. Någon mer som är sugen? Haha! Det här hotellet är så mysigt också, här har jag & Empan trivts så himla bra. Det ligger även på väldigt bra adress, så man kan faktiskt gå till det mesta, vilket är så skönt. Såg att några utav mina läsare ska hit snart, så tänkte göra en ny NYC-guide till er. Hur låter det? Nu ska jag fortsätta njuta av min drömstad.

18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.