ICE CREAM IS ALWAYS A GOOD IDEA

Sundaes & cones kan ju ha New York’s godaste glass. OMG! Den var så krämig och god, ja ni ser ju lyckan över glassen på sista bilden haha. Jag valde chocolate chip & peanut butter. MUMS! Emma tog banan & chocolate chip. Stället ligger ganska centralt i NYC och helt klart värt att besöka. Man kan ta en glass där eller ta med sig. Dessutom så är båda stället och glassen väldigt fotovänlig som ni ser haha. Nu ska jag ta & svira om här, dags för brunch i Soho.

13

2 reaktioner på “ICE CREAM IS ALWAYS A GOOD IDEA”

  • Karin skriver:

    Är det lika varmt och soligt idag? Enligt smhi.se så är det typ 8 grader och regn nu och att det ska vara riktigt skitväder mot slutet av veckan när jag ska dit så jag hoppas att SMHI är helt ute å cyklar och har helt fel….:-(

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Tror vi hade riktigt tur med vädret dom dagarna, för dom första var helt otrolig sen har det tyvärr inte varit lika varmt och härligt. Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.