FIRST DAY

Men då var första dygnet i New York gjort, jäklar vilken drömmig första dag vi hade. Allt var verkligen helt perfekt och det fanns inget att klaga på. Vi började dagen med en stor härlig brunch, vi tog in pannkakor & avokadomacka som vi delade på. Det var så galet gott! Redan på morgonen så lös solen och temperaturen visade sig redan då på över 20 grader. Hur härligt? Efter den smarriga brunchen så strosade vi runt på gatorna, kollade in shoppingutbudet, tog en glass, njöt av solen och nöp oss själva i armen för att vi är här och man kan gå runt i kjol, t-shirt & bara ben. Efter mycket strosande på Soho så rörde vi oss hemåt mot hotellet, chillade lite, drack lite bubbel och gjorde oss klara för kvällen. På kvällen åt vi bästa Shake Shack och tog en drink på ett grymt rooftop. Helt magiskt!

Nu är klockan 07.15 här och jag väntar på att Emmsi ska vakna, sen är det dags för New York dag 2. Puss på er!

11

1 reaktion på “FIRST DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *